U posudu sa tunjevinom dodati sir, iseckan vlašac i promešati. Listove salate poređati na tanjir. Limun iseći na kriške i iscediti sok preko salate. Kuvani krompir preseći na pola i staviti na tanjir. Dodati prilog od tunjevine i dekorisati peršunom, čeri paradajzom i kriškama limuna.
Porcija za odraslu osobu - 470 g
Energetska vrednost porcije - 345 kcal
Natrijum - 700 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 17 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 22 mg
Belančevine - 33 g
Belančevine (%) - 38 %
Ugljeni hidrati - 39 g
Ugljeni hidrati (%) - 44 %
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 235 g
Energetska vrednost porcije - 172.5 kcal
Natrijum - 350 mg
Masti - 3.5 g
Masti (%) - 8.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 11 mg
Belančevine - 16.5 g
Belančevine (%) - 19 %
Ugljeni hidrati - 19.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 22 %
Vlakna - 4 g