U činiju staviti deo maslinovog ulja, med, ruzmarin, kečap i čili sos, promešati i napraviti marinadu. Krilca posoliti i pobiberiti, preliti pripremljenom marinadom i ostaviti da odstoje oko sat vremena. Zelenu salatu i rukolu iscepkati, staviti u činiju, posoliti, pobiberiti, preliti preostalim maslinovim uljem i sokom od limuna, promešati i servirati na tanjir. Krilca ispeći na zagrejanom ulju, servirati preko salate i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 360 g
Energetska vrednost porcije - 435 kcal
Natrijum - 543 mg
Masti - 21 g
Masti (%) - 43 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 114 mg
Belančevine - 46 g
Belančevine (%) - 42 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 15 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 180 g
Energetska vrednost porcije - 217.5 kcal
Natrijum - 271.5 mg
Masti - 10.5 g
Masti (%) - 21.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 57 mg
Belančevine - 23 g
Belančevine (%) - 21 %
Ugljeni hidrati - 8 g
Ugljeni hidrati (%) - 7.5 %
Vlakna - 1.5 g