Meso začiniti i staviti u pouljenu vatrostalnu posudu.
Preliti pivom i staviti da se peče u zagrejanu rernu na 200*C, 40-ak minuta.
Izvaditi posudu sa mesom iz rerne, dodati isečeno povrće i vratiti još 15-ak minuta u rernu.
Ponovo izvaditi jelo iz rerne, naliti pavlaku i vratiti nazad u rernu da se još malo „ukrčka“.
Porcija za odraslu osobu - 375 g
Energetska vrednost porcije - 390 kcal
Belančevine - 28 g
Belančevine (%) - 28 %
Masti - 22 g
Masti (%) - 48 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 71 mg
Ugljeni hidrati - 22 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Natrijum - 562 mg
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 187.5 g
Energetska vrednost porcije - 195 kcal
Belančevine - 14 g
Belančevine (%) - 14 %
Masti - 11 g
Masti (%) - 24 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 35.5 mg
Ugljeni hidrati - 11 g
Ugljeni hidrati (%) - 12 %
Natrijum - 281 mg
Vlakna - 2 g