Crni luk iseći, staviti u blender i usitniti.
Dodati jabukovo sirće, kečap, smeđi šećer, vuster sos, čili i tabasko sos i promešati.
Sos sipati u sosijeru i služiti uz meso pripremljeno na roštilju.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 95 kcal
Natrijum - 330 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 95 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 2 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 47.5 kcal
Natrijum - 165 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 47.5 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 1.5 %
Ugljeni hidrati - 11.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 1 %
Vlakna - 0.5 g