Tikvice iseći na kolutove i izgrilovati.
Čeri paradajz iseći na polovine i takođe grilovati sa belim lukom.
Mileram, usitnjeni peršun, feta sir i pršutu sjediniti u činiji.
Na kolut gril tikvice staviti malo pripremljenog nadeva, pa opet kolut tikvice i onda polovinu čeri paradajza.
Servirati tortice na rukoli i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 200 g
Energetska vrednost porcije - 240 kcal
Belančevine - 9 g
Belančevine (%) - 16 %
Masti - 19 g
Masti (%) - 70 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 38 mg
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 14 %
Natrijum - 538 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 120 kcal
Belančevine - 4.5 g
Belančevine (%) - 8 %
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 19 mg
Ugljeni hidrati - 4.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 7 %
Natrijum - 269 mg
Vlakna - 0.5 g