Dimljeni sir, papriku i zeleni deo mladog luka iseći na štapiće, a zatim urolovati u stišnjenu šunku.
Krastavac iseći na kolutove i zaseći po sredini koluta u obliku krstića.
Rolnice provući kroz kolut krastavca i servirati na tanjir.
Rolnice u krastavcu poslužiti kao hladno predjelo.
Porcija za odraslu osobu - 170 g
Energetska vrednost porcije - 180 kcal
Natrijum - 674 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 49 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 41 mg
Belančevine - 14 g
Belančevine (%) - 31 %
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Vlakna - 3 g
Šećer - 10 g
Porcija za odraslu osobu - 85 g
Energetska vrednost porcije - 90 kcal
Natrijum - 337 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 24.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 20.5 mg
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 15.5 %
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 10 %
Vlakna - 1.5 g
Šećer - 5 g