Ren sjediniti sa kiselom pavlakom i iseckanim peršunovim listom.
Listove praške šunke i pršute premazati nadevom od rena i urolovati.
Na tanjir staviti listove zelene salate, servirati rolnice od šunke i pršute sa renom i dodati crne masline i sir edamer.
Ukrasiti i poslužiti kao hladno predjelo.
Porcija za odraslu osobu - 240 g
Energetska vrednost porcije - 320 kcal
Natrijum - 1455 mg
Masti - 20 g
Masti (%) - 55 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 75 mg
Belančevine - 22 g
Belančevine (%) - 28 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 17 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 120 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Natrijum - 727.5 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 27.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 37.5 mg
Belančevine - 11 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 7 g
Ugljeni hidrati (%) - 8.5 %
Vlakna - 1 g