Sir izmrviti, dodati parmezan, kiselu pavlaku i jogurt i promešati.
Barenu testeninu staviti u činiju, pomešati sa smesom i staviti u tepsiju.
Umutiti jaja sa mlekom, preliti preko testenine i odozgo posuti rendanim trapistom.
Pitu staviti u rernu zagrejanu na 200*C i peći oko 20 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 140 g
Energetska vrednost porcije - 890 kcal
Belančevine - 16 g
Belančevine (%) - 22 %
Masti - 9 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 105 mg
Ugljeni hidrati - 36 g
Ugljeni hidrati (%) - 49 %
Natrijum - 216 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 445 kcal
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 11 %
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 14.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 52.5 mg
Ugljeni hidrati - 18 g
Ugljeni hidrati (%) - 24.5 %
Natrijum - 108 mg
Vlakna - 1 g