Barenu piletinu iseckati na rezance, staviti u činiju i dodati iseckanu pečenu papriku.
Trapist izrendati, dodati u činiju i promešati.
Pileću salatu posoliti i pobiberiti, dodati kukuruz i kiselu pavlaku i promešati.
Salatu ohladiti i potom poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 260 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Natrijum - 297 mg
Masti - 27 g
Masti (%) - 54 %
Zasićene masti - 16 g
Holesterol - 115 mg
Belančevine - 36 g
Belančevine (%) - 32 %
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 14 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 130 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 148.5 mg
Masti - 13.5 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 57.5 mg
Belančevine - 18 g
Belančevine (%) - 16 %
Ugljeni hidrati - 7.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 7 %
Vlakna - 1 g