Napraviti preliv od senfa, soli, bibera, maslinovog ulja i vinskog sirćeta.
Mortadelu i sir iseći na štapiće, a crveni luk, paradajz, papriku i krastavac na kolutove i sve staviti u činiju.
Dodati kukuruz i sitno iseckanu ljutu papričicu, preliti prelivom, dobro promešati i ostaviti pola sata u frižideru da se ohladi.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 150 kcal
Natrijum - 236 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 56 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 18 mg
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 19 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 25 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 75 kcal
Natrijum - 118 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 9 mg
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 9.5 %
Ugljeni hidrati - 4.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 12.5 %
Vlakna - 1 g