Kuvanu i ohlađenu govedinu, marinirane šampinjone i kisele krastavce sitno iseći i staviti u dublju činiju.
Dodati senf, posuti peršunom i začiniti.
Promešati i predjelo servirati uz kukuruzni hleb.
Porcija za odraslu osobu - 260 g
Energetska vrednost porcije - 310 kcal
Natrijum - 1715 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 19 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 100 mg
Belančevine - 29 g
Belančevine (%) - 31 %
Ugljeni hidrati - 46 g
Ugljeni hidrati (%) - 50 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 130 g
Energetska vrednost porcije - 155 kcal
Natrijum - 857.5 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 9.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 50 mg
Belančevine - 14.5 g
Belančevine (%) - 15.5 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 25 %
Vlakna - 1 g