Crvenu i zelenu jabuku prepoloviti, očistiti od koštica i iseći na kocke.
Kivi oljuštiti i iseći na kocke.
Na drvene štapiće ređati redom: jagoda, zelena jabuka, kivi, jagoda i crvena jabuka.
Čokoladu rastopiti sa malo ulja i vode.
Poređati štapiće na tanjir i preliti rastopljenom čokoladom.
Posuti lešnikom i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 295 g
Energetska vrednost porcije - 230 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 5 %
Masti - 10 g
Masti (%) - 34 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 1 mg
Ugljeni hidrati - 39 g
Ugljeni hidrati (%) - 61 %
Natrijum - 8 mg
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 147.5 g
Energetska vrednost porcije - 115 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Masti - 5 g
Masti (%) - 17 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 0.5 mg
Ugljeni hidrati - 19.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 30.5 %
Natrijum - 4 mg
Vlakna - 4 g