Za jednu koru umutiti smesu od 5 belanaca, 5 kašika šećera, 60 g iseckanih suvih kajsija, 60 g iseckanog suvog grožđa, 60 g iseckanog kandiranog ananasa i 5 kašika mlevenih oraha. Ispeći takve tri kore u okruglom kalupu na 200°C stepeni oko 20 minuta.
Na pari skuvati prvi fil od umućenih žumanaca i šećera.
Za drugi fil skuvati puding u mleku. Oba fila ostaviti da se ohlade.
Penasto umutiti margarin i puter. Ohlađene filove sjediniti i dobro promešati, dodati umućen margarin i puter i narendanu koru od smrznute pomorandže, sve zajedno dobro izmešati.
Filovati kore i istim filom premazati celu tortu.
Tortu posuti iseckanim suvim voćem i dekorisati šlagom sa strane.
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 245 kcal
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 7 %
Masti - 15 g
Masti (%) - 53 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 87 mg
Ugljeni hidrati - 25 g
Ugljeni hidrati (%) - 40 %
Natrijum - 128 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 122.5 kcal
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 26.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 43.5 mg
Ugljeni hidrati - 12.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Natrijum - 64 mg
Vlakna - 1 g