Penasto umutiti žumanca sa šećerom i kad se masa udvostruči, dodati brašno i promešati.
Zagrejati mleko, sipati umućena žumanca i kuvati uz stalno mešanje dok se ne zgusne.
Krem ohladiti, a zatim dodati penasto umućen margarin.
Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag.
Piškote potapati u sok i ređati po obodu kalupa (kao tarabu). Rasporediti maline i i višnje. prekriti filom i ostaviti da se torta dobro ohladi.
Dekorisati tortu šlagom i rastopljenom čokoladom ili čokoladnim topingom..
Porcija za odraslu osobu - 130 g
Energetska vrednost porcije - 340 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 20 g
Masti (%) - 51 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 147 mg
Ugljeni hidrati - 38 g
Ugljeni hidrati (%) - 43 %
Natrijum - 123 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 65 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 10 g
Masti (%) - 25.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 73.5 mg
Ugljeni hidrati - 19 g
Ugljeni hidrati (%) - 21.5 %
Natrijum - 61.5 mg
Vlakna - 1 g