Umutiti u činiji margarin sa šećerom, a zatim uz stalno mešanje dodavati žumanca. Pavlaku umutiti u čvrst šlag i sjediniti sa smesom od margarina. Odvojiti deo fila za premazivanje kolača. Keks umakati u mleko i rađati u dublju tepsiju. Premazati sa delom fila, posuti malinama i prekriti keksom. Staviti drugi deo fila, posuti sa borovnicama i prekriti sa keksom. Rasporediti preostali fil. Dodati šumsko voće, prekriti keksom i premazati odvojenim filom. Ohladiti kolač, iseći na kocke i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 180 kcal
Natrijum - 176 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 31 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 43 g
Ugljeni hidrati (%) - 69 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 90 kcal
Natrijum - 88 mg
Masti - 3.5 g
Masti (%) - 13.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 15.5 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 2 %
Ugljeni hidrati - 21.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 34.5 %
Vlakna - 1 g