Mladi sir dobro ocediti od vode, staviti u činiju i umutiti sa šećerom u prahu.
Slatku pavlaku umutiti u šlag, sjediniti sa sirom, dodati kokos i bademe i promešati.
Krem servirati i čaše, dekorisati kolutovima pomorandže i preliti rastopljenom čokoladom.
Porcija za odraslu osobu - 165 g
Energetska vrednost porcije - 495 kcal
Belančevine - 10 g
Belančevine (%) - 8 %
Masti - 21 g
Masti (%) - 43 %
Zasićene masti - 14 g
Holesterol - 32 mg
Ugljeni hidrati - 63 g
Ugljeni hidrati (%) - 49 %
Natrijum - 217 mg
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 82.5 g
Energetska vrednost porcije - 247.5 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 4 %
Masti - 10.5 g
Masti (%) - 21.5 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 16 mg
Ugljeni hidrati - 31.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 24.5 %
Natrijum - 108.5 mg
Vlakna - 1.5 g