Prvu koru posuti šećerom i poprskati mineralnom vodom, preko nje staviti drugu koru i poprskati je vodom, posuti šećerom i mlevenim orasima, a zatim staviti treću koru i nju isprskati vodom, posuti šećerom, staviti rendanu bundevu i posuti vanil šećerom, orasima i cimetom. Uviti i ređati u tepsiju. Postupak ponavljati dok se ne potroše sastojci. Poprskati pitu mineralnom vodom i uljem. Pitu staviti u rernu zagrejanu na 200°C i peći oko pola sata, dok ne porumeni. Izvaditi pitu iz rerne i prohladiti. Slatku pitu od bundeve iseći, servirati, posuti šećerom u prahu i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 60 g
Energetska vrednost porcije - 120 kcal
Natrijum - 102 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 33 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 17 g
Ugljeni hidrati (%) - 59 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 60 kcal
Natrijum - 51 mg
Masti - 2 g
Masti (%) - 16.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 8.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 29.5 %
Vlakna - 0.5 g