Umutiti svako testo posebno i ostaviti oko pola sata da odstoji.
Nakon toga od svakog testa praviti prutiće. Umotati jedan oko drugog i uviti u krug, oblikovati kao kapu.
Poređati kapice u tepsiju i ispeći u zagrejanoj rerni na 200*C, oko 20 minuta.
Kapice preliti medom ili šerbetom od vode i šećera.
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 210 kcal
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 8 %
Masti - 12 g
Masti (%) - 51 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 22 mg
Ugljeni hidrati - 22 g
Ugljeni hidrati (%) - 41 %
Natrijum - 115 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 27.5 g
Energetska vrednost porcije - 105 kcal
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 4 %
Masti - 6 g
Masti (%) - 25.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 11 mg
Ugljeni hidrati - 11 g
Ugljeni hidrati (%) - 20.5 %
Natrijum - 57.5 mg
Vlakna - 1 g