Umutiti jaja sa šećerom i uljem. Dodati kiselu pavlaku, prašak za pecivo i kokosovo brašno, promešati i napraviti fil.
Staviti četiri kore jednu preko druge, premazati filom i uviti u rolat. Ređati u tepsiju obloženu papirom za pečenje, premazati uljem i peći u rerni zagrejanoj na 200°C oko pola sata.
Skuvati sirup od vode, šećera, vanil šećera i soka od limuna.
Toplim sirupom preliti gotovu pitu i ostaviti da se ohladi do serviranja.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 230 kcal
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 5 %
Masti - 6 g
Masti (%) - 46 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 14 mg
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 49 %
Natrijum - 80 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 115 kcal
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Masti - 3 g
Masti (%) - 23 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 7 mg
Ugljeni hidrati - 7.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 24.5 %
Natrijum - 40 mg
Vlakna - 0.5 g