Staviti dve kore jednu preko druge, posuti mlevenim keksom, filovati rendanim jabukama, posuti cimetom i šećerom, poprskati sa malo ulja i ponovo posuti mlevenim keksom. Zaviti kore i ređati u nauljenu tepsiju. Ponavljati postupak dok se ne potroše sastojci. Pitu premazati uljem i staviti da se peče u rernu zagrejanu na 200°C oko 30 minuta. Pitu ohladiti, iseći, servirati i posuti šećerom u prahu.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 130 kcal
Natrijum - 143 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 24 g
Ugljeni hidrati (%) - 72 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 65 kcal
Natrijum - 71.5 mg
Masti - 1.5 g
Masti (%) - 11 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 12 g
Ugljeni hidrati (%) - 36 %
Vlakna - 0.5 g