šećer i cimet umešati u mascarpone sir, dodati umućenu pavlaku i sjediniti. Zatim krem podeliti na 4 porcije, dodati maline i posuti seckanim bademima.
Kako bi što lakše umutili šećer i sir sa maskarpone sirom, poželjno je da sir ostavite na sobnoj temperaturi, a možete koristiti i šećer u prahu umesto konzumnog kristal šećera.
Porcija za odraslu osobu - 185 g
Energetska vrednost porcije - 230 kcal
Natrijum - 29 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 34 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 3 mg
Belančevine - 11 g
Belančevine (%) - 19 %
Ugljeni hidrati - 28 g
Ugljeni hidrati (%) - 38 %
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 92.5 g
Energetska vrednost porcije - 115 kcal
Natrijum - 14.5 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 17 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 1.5 mg
Belančevine - 5.5 g
Belančevine (%) - 9.5 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 19 %
Vlakna - 3 g