Sjediniti keks, sok i margarin u činiji, a zatim rasporediti po kalupu.
Penasto umutiti žumanca sa šećerima, dodati griz i skuvati u kipućem mleku. Margarin staviti u smesu od griza i kuvati dok se ne rastopi.
Razliti fil preko kore i ostaviti u frižider da se dobro stegne.
Kivi iseći na kolutove, poređati po filu, preliti pripremljenom glazurom i vratiti u frižider da se čokoada stegne.
Do služenja tortu držati u frižideru.
Porcija za odraslu osobu - 170 g
Energetska vrednost porcije - 400 kcal
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 7 %
Masti - 21 g
Masti (%) - 46 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 30 mg
Ugljeni hidrati - 49 g
Ugljeni hidrati (%) - 47 %
Natrijum - 412 mg
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 85 g
Energetska vrednost porcije - 200 kcal
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Masti - 10.5 g
Masti (%) - 23 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 15 mg
Ugljeni hidrati - 24.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 23.5 %
Natrijum - 206 mg
Vlakna - 2 g