Želatin razmutiti i ostaviti da odstoji.
Slatku pavlaku umutiti u čvrst sneg, ostaviti za ukrašavanje, a ostatak podeliti na tri dela.
U jedan deo pavlake narendati kesten pire i promešati, a u drugi deo narendati 200 g bele čokolade. Treći deo ostaviti takav kakav jeste.
Na dno kalupa narendati preostalu belu čokoladu, premazati filom od kestena, posuti polovinom borovnica, zatim premazati filom od bele čokolade i posuti preostalim borovnicama.
Premazati tortu filom od slatke pavlake i ostaviti u frižider da se stegne. Ukrasiti šlagom.
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 230 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 8 %
Masti - 15 g
Masti (%) - 57 %
Zasićene masti - 18 g
Holesterol - 32 mg
Ugljeni hidrati - 21 g
Ugljeni hidrati (%) - 35 %
Natrijum - 35 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 115 kcal
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 4 %
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 28.5 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 16 mg
Ugljeni hidrati - 10.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 17.5 %
Natrijum - 17.5 mg
Vlakna - 0.5 g