U činiji sjediniti keks, kakao, margarin i sok od pomorandže.
Skuvati razmućen puding sa šećerom u mleku i ohladiti.
Margarin penasto umutiti, dodati puding i umutiti fil. Podeliti ga na dva dela i u jedan staviti kokos, a u drugi suvo grožđe.
U tepsiju rasporediti masu sa kakaom, premazati kokos filom, staviti drugu smesu od keksa (razvučenu oklagijom na celofanu) i premazati filom sa suvim grožđem.
Čokoladu rastopiti i prohladiti.
Kolač preliti čokoladom i dobro ohladiti. Iseći manje štanglice i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 210 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 10 g
Masti (%) - 41 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 1 mg
Ugljeni hidrati - 29 g
Vlakna - 53 g
Hrom - 280 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 105 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 5 g
Masti (%) - 20.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 0.5 mg
Ugljeni hidrati - 14.5 g
Vlakna - 26.5 g
Hrom - 140 mg
Vlakna - 1 g