Sjediniti sastojke za testo, podeliti na tri dela i ostaviti da odstoji pola sata.
Umutiti sastojke za fil.
Razviti oklagijom prvu koru i staviti u đuveč tepsiju, prethodno namašćen i posut brašnom. Premazati polovinom fila, staviti drugu razvijenu koru, dodati preostali fil i treću lopticu testa narendati na krupno rende preko fila. Ispeći kolač u rerni na 200*C, oko 25 minuta, dok ne porumeni.
Ohladiti, posuti prah šećerom, iseći na kocke i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 190 kcal
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 5 %
Masti - 10 g
Masti (%) - 44 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 28 mg
Ugljeni hidrati - 25 g
Ugljeni hidrati (%) - 51 %
Natrijum - 77 mg
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 25 g
Energetska vrednost porcije - 95 kcal
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Masti - 5 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 14 mg
Ugljeni hidrati - 12.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 25.5 %
Natrijum - 38.5 mg
Vlakna - 0 g