Margarin i šećer penasto izraditi. Zatim dodati jaja, mleko, brašno i prašak za pecivo. Promešati varjačom i razliti u dublju tepsiju. Ispeći koru na 200*C, oko 25 minuta.
Iseći na kocke pečeno testo i ohladiti.
U šerpi skuvati mleko, šećer i čokoladu. Umakati svaku kocku testa u preliv, zatim u kokos i ređati na tacnu.
Porcija za odraslu osobu - 60 g
Energetska vrednost porcije - 185 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 8 g
Masti (%) - 40 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 15 mg
Ugljeni hidrati - 26 g
Ugljeni hidrati (%) - 54 %
Natrijum - 75 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 92.5 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 4 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 7.5 mg
Ugljeni hidrati - 13 g
Ugljeni hidrati (%) - 27 %
Natrijum - 37.5 mg
Vlakna - 1 g