U činiji izmešati mleveni keks, margarin i sok. Rasporediti masu za koru u kalup i ostaviti da se stegne. Rastopiti belu čokoladu, margarin, vanil-šećer i šećer. Ostaviti da se prohladi. Umutiti slatku pavlaku, dodati sitan sir i krem od čokolade. Sipati masu preko kore od keksa, posuti borovnicama i ostaviti čizkejk da se ohladi.
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 230 kcal
Natrijum - 285 mg
Masti - 11 g
Masti (%) - 43 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 28 g
Ugljeni hidrati (%) - 48 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 115 kcal
Natrijum - 142.5 mg
Masti - 5.5 g
Masti (%) - 21.5 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 0.5 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 4.5 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Vlakna - 0.5 g