Izmiksati breskve, dodati šećer i razmućen puding. Kuvati dok se ne zgusne i ostaviti da se ohladi. Nakon toga uliti jogurt, dodati cimet i lešnike i promešati. Razliti u čaše i do služenja držati u frižideru.
Porcija za odraslu osobu - 190 g
Energetska vrednost porcije - 260 kcal
Natrijum - 166 mg
Masti - 11 g
Masti (%) - 34 %
Zasićene masti - 1 g
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 10 %
Ugljeni hidrati - 39 g
Ugljeni hidrati (%) - 56 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 95 g
Energetska vrednost porcije - 130 kcal
Natrijum - 83 mg
Masti - 5.5 g
Masti (%) - 17 %
Zasićene masti - 0.5 g
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 19.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 28 %
Vlakna - 1.5 g