U činiju staviti brašno, margarin, sitan sir i so i umesiti glatko testo. Ostaviti testo u frižideru oko pola sata, da se ohladi. U činiju krupno narendati šunkaricu i trapist, dodati iseckane šampinjone, posuti origanom dodati kečap i promešati. Testo razviti na tanki list, premazati nadevom, utapkati krajeve da fil ne bi iscurio i staviti u tepsiju. Premazati umućenim jajetom i peći u rerni zagrejanoj na 200°C oko pola sata.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 275 kcal
Natrijum - 503 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 50 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 33 mg
Belančevine - 11 g
Belančevine (%) - 16 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 34 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 137.5 kcal
Natrijum - 251.5 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 25 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 16.5 mg
Belančevine - 5.5 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 11.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 17 %
Vlakna - 0.5 g