U pekač stavljati redom sastojke: voda, jogurt, ulje, so, šećer, mleko u prahu, susam, brašno i kvasac.
Namestiti pekač na vreme potrebno da se hleb ispece.
Gotov hleb ostaviti u pekaču da se ohladi, a zatim ga izvaditi i servirati tokom dana uz bilo koji obrok.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 260 kcal
Natrijum - 100 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 12 %
Ugljeni hidrati - 56 g
Ugljeni hidrati (%) - 73 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 130 kcal
Natrijum - 50 mg
Masti - 2 g
Masti (%) - 7.5 %
Zasićene masti - 0 g
Holesterol - 0.5 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 28 g
Ugljeni hidrati (%) - 36.5 %
Vlakna - 1.5 g