Iseckan luk kratko prodinstati na ulju. Dodati preostalo iseckano povrće, preliti bujonom i kratko prokuvati. Začiniti, presuti u đuveč tepsiju i preliti biljnom pavlakom u kojoj je razmućen gustin. Staviti jelo da se peče u rernu na 200*C, dok ne porumeni. Izvaditi iz rerne, ohladiti, iseći i servirati na tanjir.
Porcija za odraslu osobu - 340 g
Energetska vrednost porcije - 320 kcal
Natrijum - 597 mg
Masti - 17 g
Masti (%) - 47 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 8 mg
Belančevine - 11 g
Belančevine (%) - 13 %
Ugljeni hidrati - 33 g
Ugljeni hidrati (%) - 40 %
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 170 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Natrijum - 298.5 mg
Masti - 8.5 g
Masti (%) - 23.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 4 mg
Belančevine - 5.5 g
Belančevine (%) - 6.5 %
Ugljeni hidrati - 16.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Vlakna - 3 g