Crni luk iseći na listiće, a tikvice, patlidžan, papriku, šargarepu i svinjski file na štapiće.
Zagrejati ulje u dubljem tiganju (woku) i ispeći meso i povrće.
Na kraju dodati isečen paradajz i feta sir i promešati.
Tortilje zagrejati u suvom tiganju, premazati kiselom pavlakom, staviti nadev od povrća i mesa i umotati.
Tortilje dekorisati i poslužiti tople.
Porcija za odraslu osobu - 440 g
Energetska vrednost porcije - 430 kcal
Belančevine - 44 g
Belančevine (%) - 39 %
Masti - 17 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 129 mg
Ugljeni hidrati - 28 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Natrijum - 872 mg
Vlakna - 12 g
Porcija za odraslu osobu - 220 g
Energetska vrednost porcije - 215 kcal
Belančevine - 22 g
Belančevine (%) - 19.5 %
Masti - 8.5 g
Masti (%) - 17.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 64.5 mg
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Natrijum - 436 mg
Vlakna - 6 g