Tikvice, patlidžan i krompir iseći na kolutove i kratko izgrilovati na delu maslinovog ulja. Povrće ređati u kalupe za sufle, posuti rendanim dimljenim sirom i kratko zapeći u rerni zagrejanoj na 200°C.
Piletinu začiniti, kratko zapeći sa obe strane, a zatim iseći na manje komade. Jednu stranu panirati u susam pomešan sa ruzmarinom i dopeći na zagrejanom ulju.
Paradajz iseći na manje komade, staviti u tiganj, dodati iseckan svež bosiljak, preliti sokom od paradajza i sokom od đumbira i skuvati sos.
Povrće izvaditi iz kalupa, servirati na tanjir, preliti sosom, dodati susam piletinu i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 430 g
Energetska vrednost porcije - 480 kcal
Belančevine - 45 g
Belančevine (%) - 37 %
Masti - 24 g
Masti (%) - 46 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 118 mg
Ugljeni hidrati - 20 g
Ugljeni hidrati (%) - 17 %
Natrijum - 640 mg
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 215 g
Energetska vrednost porcije - 240 kcal
Belančevine - 22.5 g
Belančevine (%) - 18.5 %
Masti - 12 g
Masti (%) - 23 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 59 mg
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 8.5 %
Natrijum - 320 mg
Vlakna - 3 g