Izvaditi nadev iz kobasica u činiju, a jabuke narendati u drugu činiju. Na luku propržiti iseckan crveni i beli luk. Dodati svinjsko meso, meso iz kobasica, začine i prodinstati. Na kraju staviti jabuke i jaje i promešati. Testo razvući na tanji list, iseći na pravougaonike, staviti nadev, preklopiti ivice sa strane i uviti u rolnicu. Poređati u pleh, premazati uljem i ispeći u rerni na 200*C.
Porcija za odraslu osobu - 140 g
Energetska vrednost porcije - 340 kcal
Natrijum - 502 mg
Masti - 27 g
Masti (%) - 64 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 53 mg
Belančevine - 13 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 21 g
Ugljeni hidrati (%) - 22 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Natrijum - 251 mg
Masti - 13.5 g
Masti (%) - 32 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 26.5 mg
Belančevine - 6.5 g
Belančevine (%) - 7 %
Ugljeni hidrati - 10.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 11 %
Vlakna - 0.5 g