File začiniti i izgrilovati. Lepinje prepoloviti i kratko prepeći na grilu. Slaninu ispržiti da postane hrskava. Lepinje premazati kečapom i pavlakom, staviti list salate, file, slaninu, kolute paradajza i luk iseckan na rebarca.
Porcija za odraslu osobu - 300 g
Energetska vrednost porcije - 535 kcal
Natrijum - 1074 mg
Masti - 16 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 84 mg
Belančevine - 40 g
Belančevine (%) - 31 %
Ugljeni hidrati - 54 g
Ugljeni hidrati (%) - 41 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 150 g
Energetska vrednost porcije - 267.5 kcal
Natrijum - 537 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 42 mg
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 15.5 %
Ugljeni hidrati - 27 g
Ugljeni hidrati (%) - 20.5 %
Vlakna - 1.5 g