Na delu ulja i putera ispeći pileću džigericu, posoliti, pobiberiti i preliti vinom. Krčkati dok tečnost ne ispari, a zatim posuti sitno iseckanim vlašcem.
Na drugom delu masnoće ispržiti kolutove crvenog luka.
Na preostaloj masnoći ispeći jabuke isečene na kriške, dodati crno i belo grožđe, sok od limuna i sitno iseckan svež đumbir. Voće kuvati par minuta.
Servirati pileću džigericu, dodati voće i crveni luk i poslužiti toplo.
Porcija za odraslu osobu - 410 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Belančevine - 28 g
Belančevine (%) - 25 %
Masti - 25 g
Masti (%) - 50 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 535 mg
Ugljeni hidrati - 25 g
Ugljeni hidrati (%) - 25 %
Natrijum - 311 mg
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 205 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Belančevine - 14 g
Belančevine (%) - 12.5 %
Masti - 12.5 g
Masti (%) - 25 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 267.5 mg
Ugljeni hidrati - 12.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 12.5 %
Natrijum - 155.5 mg
Vlakna - 3 g