Meso iseći na šnicle, istanjiti tučkom, začiniti dodatkom za jelo, posoliti, pobiberiti i zapeći na zagrejanom ulju. Izvaditi šnicle sa strane, a u tiganj dodati iseckanu papriku i paradajz. Kajmak i pavlaku sjediniti, dodati mirođiju i promešati. U vatrostalne pouljene posude sipati po malo smese od kajmaka, staviti šnicle, povrće i preostali kajmak, Zapeći u zagrejanoj rerni na 200*C, oko 15-ak minuta.
Porcija za odraslu osobu - 460 g
Energetska vrednost porcije - 510 kcal
Natrijum - 850 mg
Masti - 36 g
Masti (%) - 63 %
Zasićene masti - 20 g
Holesterol - 152 mg
Belančevine - 32 g
Belančevine (%) - 24 %
Ugljeni hidrati - 17 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 230 g
Energetska vrednost porcije - 255 kcal
Natrijum - 425 mg
Masti - 18 g
Masti (%) - 31.5 %
Zasićene masti - 10 g
Holesterol - 76 mg
Belančevine - 16 g
Belančevine (%) - 12 %
Ugljeni hidrati - 8.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 6.5 %
Vlakna - 2 g