File iseći na medaljone, začiniti, svaki obmotati pančetom i peći na zagrejanom ulju. Na zagrejanom puteru prodinstati bundevu isečenu na kocke, a zatim dodati crni i beli luk. Kada je bundeva 70% prodinstana, preliti b pavlakom za kuvanje i nastaviti dinstanje. Gotovu bundevu ispasirati, dodati senf i začine. Vratiti na vatru i dodati prokuvane prokelje. Uz jelo poslužiti raženi hleb.
Porcija za odraslu osobu - 480 g
Energetska vrednost porcije - 590 kcal
Natrijum - 1180 mg
Masti - 28 g
Masti (%) - 42 %
Zasićene masti - 12 g
Holesterol - 114 mg
Belančevine - 40 g
Belančevine (%) - 27 %
Ugljeni hidrati - 46 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 9 g
Porcija za odraslu osobu - 240 g
Energetska vrednost porcije - 295 kcal
Natrijum - 590 mg
Masti - 14 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 57 mg
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 13.5 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 15.5 %
Vlakna - 4.5 g