Kobasice i šampinjone izgrilovati. Lepinje prepoloviti i kratko zapeći na grilu. Grilovane šampinjone iseći na listiće, paradajz na kolutove i luk na rebarca. Lepinje premazati senfom i kečapom, staviti list salate, šampinjone i luk, kobasice, sir i kolut paradajza. Preklopiti drugom polovinom i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 350 g
Energetska vrednost porcije - 760 kcal
Natrijum - 1351 mg
Masti - 47 g
Masti (%) - 55 %
Zasićene masti - 15 g
Holesterol - 120 mg
Belančevine - 26 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 59 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 175 g
Energetska vrednost porcije - 380 kcal
Natrijum - 675.5 mg
Masti - 23.5 g
Masti (%) - 27.5 %
Zasićene masti - 7.5 g
Holesterol - 60 mg
Belančevine - 13 g
Belančevine (%) - 7 %
Ugljeni hidrati - 29.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 15.5 %
Vlakna - 2 g