Iseći piletinu na štapiće i dobro je izmešati sa 2 kašike gustina. Ostaviti da odstoji par minuta, a zatim je ispeći na zagrejanom ulju. U šerpu sipati bujon, dodati sok od limuna, soja sos, liker od višnje, šećer, iseckan beli luk, ljutu papriku i prokuvati. Ostatak gustina umešati sa malo vode, dodati u šerpu i zgusnuti sos. Na kraju dodati i piletinu, prokuvati par minuta i servirati uz prilog od pirinča.
Porcija za odraslu osobu - 335 g
Energetska vrednost porcije - 395 kcal
Natrijum - 670 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 73 mg
Belančevine - 33 g
Belančevine (%) - 34 %
Ugljeni hidrati - 41 g
Ugljeni hidrati (%) - 44 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 167.5 g
Energetska vrednost porcije - 197.5 kcal
Natrijum - 335 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 11 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 36.5 mg
Belančevine - 16.5 g
Belančevine (%) - 17 %
Ugljeni hidrati - 20.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 22 %
Vlakna - 1 g