Supu razmutiti u bujonu i skuvati. Povrće poređati u nauljenu đuveč tepsiju i začiniti. Umutiti jaja sa mlekom, uliti krem supu, promešati i preliti povrće. Zapeći u rerni na 200*C, zatim izvaditi, ohladiti, iseći i servirati na tanjir.
Porcija za odraslu osobu - 340 g
Energetska vrednost porcije - 370 kcal
Natrijum - 681 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 74 mg
Belančevine - 17 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 58 g
Ugljeni hidrati (%) - 62 %
Vlakna - 10 g
Porcija za odraslu osobu - 170 g
Energetska vrednost porcije - 185 kcal
Natrijum - 340.5 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 10 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 37 mg
Belančevine - 8.5 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 29 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 5 g