Kobasice izgrilovati na ulju, izvaditi sa strane i na istoj masnoći prodinstati iseckan crveni luk na rebarca. Dodati sirće i dinstati dok se ne karamelizuje. Kifle preseći po dužini na pola, premazati senfom, staviti list salate, kobasice i karamelizovan luk. Poređati na tacnu i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 245 g
Energetska vrednost porcije - 470 kcal
Natrijum - 1005 mg
Masti - 32 g
Masti (%) - 63 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 72 mg
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 22 g
Ugljeni hidrati (%) - 19 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 122.5 g
Energetska vrednost porcije - 235 kcal
Natrijum - 502.5 mg
Masti - 16 g
Masti (%) - 31.5 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 36 mg
Belančevine - 10 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 11 g
Ugljeni hidrati (%) - 9.5 %
Vlakna - 2 g