Na delu maslinovog ulja ispeći začinjene ćureće šnicle.
Na preostalom ulju kratko propržiti ruzmarin, preliti belim vinom i dodati ćuretinu. Krčkati na tihoj vatri dok tečnost ne ispari.
Za to vreme izgrilovati čeri paradajz.
Na tanjir servirati rukolu, staviti čeri paradajz, preliti balzamikom, posuti parmezanom i na kraju servirati ćuretinu u ruzmarinu.
Porcija za odraslu osobu - 320 g
Energetska vrednost porcije - 420 kcal
Belančevine - 39 g
Belančevine (%) - 38 %
Masti - 24 g
Masti (%) - 52 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 112 mg
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 10 %
Natrijum - 460 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 160 g
Energetska vrednost porcije - 210 kcal
Belančevine - 19.5 g
Belančevine (%) - 19 %
Masti - 12 g
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 56 mg
Ugljeni hidrati - 2.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 5 %
Natrijum - 230 mg
Vlakna - 1 g