Biftek iseći, začiniti i ispeći na zagrejanom ulju. U činiju staviti rukolu, dodati sitno iseckan crveni luk, papriku, mladi luk i čeri paradajz, posoliti, preliti maslinovim uljem i promešati. Servirati biftek i svežu salatu na tanjir i poslužiti uz krišku integralnog hleba.
Porcija za odraslu osobu - 410 g
Energetska vrednost porcije - 540 kcal
Natrijum - 615 mg
Masti - 18 g
Masti (%) - 32 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 100 mg
Belančevine - 36 g
Belančevine (%) - 28 %
Ugljeni hidrati - 53 g
Ugljeni hidrati (%) - 40 %
Vlakna - 10 g
Porcija za odraslu osobu - 205 g
Energetska vrednost porcije - 270 kcal
Natrijum - 307.5 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 16 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 50 mg
Belančevine - 18 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 26.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Vlakna - 5 g