Šargarepu, praziluk i tikvice iseći na štapiće.
Zagrejati ulje u voku i povrće kratko propržiti. Dodati iseckan beli luk, šampinjone isečene na listiće i pržiti još par minuta, odnosno dok tečnost ne ispari.
Zatim dodati svež spanać, kratko propržiti i dodati svež đumbir isečen na štapiće.
Povrće preliti soja sosom, dinstati 5 minuta i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 210 g
Energetska vrednost porcije - 125 kcal
Natrijum - 1004 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 53 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 33 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 105 g
Energetska vrednost porcije - 62.5 kcal
Natrijum - 502 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 26.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 7 %
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 16.5 %
Vlakna - 2 g