Prašku šunku iseći na kocke i pomešati sa sitnim sirom.
U smesu dodati rendana jaja, peršun, posoliti i dobro promešati.
Paprike izdubiti, napuniti pripremljenom smesom i ostaviti da odstoje u frižideru oko 30 minuta.
Punjene paprike iseći na krugove, ređati na kriške hleba i servirati na tanjir.
Paradajz iseći na kolutove, staviti pored sendviča i sve posuti bosiljkom.
Poslužiti uz čašu jogurta od obranog mleka.
Porcija za odraslu osobu - 550 g
Energetska vrednost porcije - 585 kcal
Natrijum - 1580 mg
Masti - 11 g
Masti (%) - 17 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 143 mg
Belančevine - 40 g
Belančevine (%) - 27 %
Ugljeni hidrati - 83 g
Ugljeni hidrati (%) - 56 %
Vlakna - 14 g
Porcija za odraslu osobu - 275 g
Energetska vrednost porcije - 292.5 kcal
Natrijum - 790 mg
Masti - 5.5 g
Masti (%) - 8.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 71.5 mg
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 13.5 %
Ugljeni hidrati - 41.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 28 %
Vlakna - 7 g