Sve vrste zelene salate iscepkati i staviti u činiju.
Dodati isečen čeri paradajz i papriku, posoliti, pobiberiti, preliti maslinovim ulje i sokom od limuna i promešati.
Tost kratko zapeći u tiganju, preko njega staviti koziji sir i zapeći u zagrejanoj rerni dok se sir ne rastopi.
Servirati lisantu salatu na tanjir sa topljenim kozijim sirom i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 330 g
Energetska vrednost porcije - 170 kcal
Natrijum - 295 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 42 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 9 g
Belančevine (%) - 21 %
Ugljeni hidrati - 17 g
Ugljeni hidrati (%) - 37 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 165 g
Energetska vrednost porcije - 85 kcal
Natrijum - 147.5 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 21 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0.5 mg
Belančevine - 4.5 g
Belančevine (%) - 10.5 %
Ugljeni hidrati - 8.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 18.5 %
Vlakna - 2.5 g