Sir izmešati viljuškom, dodati sitno sečenu prašku šunku, vlašac, ajvar i začine.
Ovom smesom napuniti korpice i dekorisati listićima pršute, peršunom i čeri paradajzom.
Uz doručak poslužiti sok od pomorandže.
Porcija za odraslu osobu - 440 g
Energetska vrednost porcije - 585 kcal
Natrijum - 1400 mg
Masti - 220 g
Masti (%) - 33 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 62 mg
Belančevine - 28 g
Belančevine (%) - 19 %
Ugljeni hidrati - 71 g
Ugljeni hidrati (%) - 48 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 220 g
Energetska vrednost porcije - 292.5 kcal
Natrijum - 700 mg
Masti - 110 g
Masti (%) - 16.5 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 31 mg
Belančevine - 14 g
Belančevine (%) - 9.5 %
Ugljeni hidrati - 35.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Vlakna - 0.5 g