Prva kora: Umutiti posebno 3 belanca sa prstohvatom soli, dodati žumanca, brašno pomešano sa praškom za pecivo, kiselu pavlaku i kečap. Smesu izliti u pleh veličine 30x20, obložen papirom za pečenje i peći koru u rerni zagrejanoj na 200*C oko 15 minuta. Na isti način ispeći i treću koru.
Druga kora: Pripremiti je na isti način kao prvu i treću koru osim što umesto kečapa treba staviti rendanu šargarepu.
Fil: Umutiti kiselu pavlaku i majonez a zatim podeliti na tri dela. U prvi deo dodati izgnječena kuvana jaja i iseckane kisele krastavce, u drugi deo iseckanu pečenicu, a u treći deo dodati iseckana pileća prsa. Filovati sledećim redosledom: prva kora, prvi fil, druga kora, drugi fil, treća kora, treći fil. Preko svega narendati kačkavalj, ostaviti da se ohladi i seći na kocke.