Kora: Mikserom umutiti belanaca, pa pred kraj mućenja postepeno dodavati jednu po jednu kašiku šećera uz neprestano mućenja dok se ne formira čvrst šne koji kada okrenete šerpu neće ispasti iz nje. Dodati žumanca, jedno po jedno, sjediniti ih a zatim dodati brašno i orahe, pa i njih lagano ručno izmešati vodeći računa da šne što manje splasne. Obložiti kalup za tortu prečnika 26 cm papirom za pečenje sipati šne, i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200*C oko 15-20 minuta. Ostaviti da se kora ohladi a zatim je preliti sokom od jedne pomorandže.
Fil: Orahe popariti sa malo vrelog mleka (oko 50 ml), pošećeriti prah šećerom po ukusu (150 g) a zatim dodati puter i sve dobro sjediniti. Dodati 5 štangli rastopljene čokolade i struganu koru i sok od jedne pomorandže. Zasebno penasto umutiti 4 žumanca sa 4 kašike šećera, pa ih izmešati sa smesom od oraha. Ovim filom filovati koru a preko njega treba staviti šne koji se pravi na sledeći način:
šne: Ušpinovati 15 kašika šećera sa šoljom vode, a zatim postepeno dodavati u prethodno umućen šne od 4 belanaca, uz neprekidno mešanje dok se masa ne ohladi.